Špaldová mouka hladká

: Není skladem

Špaldová mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců, vánočního pečiva či k zahušťování polévek a omáček. Využijete ji i na pečení domácího chleba.  Špalda je jedna z nejstarších původních obilovin. Má podobné složení jako klasická pšenice, ale ve porovnání s ní je nutričně bohatší. Obsahuje více bílkovin, minerálních látek, vitamínů skupiny B a její vláknina je lépe a snáze stravitelná.

SKU: 100225 Kategorie:

Složení:

100 % špaldová mouka hladká

Skladování:

Skladujte při teplotě do 25 °C a relativní vlhkosti vzduchu do 75 %.

Průměrné výživové údaje ve 100 g

Energie: 1447 kJ / 341 kcal
Tuky: 1,3 g, z toho nasycené nemastné kyseliny: 0,2 g
Sacharidy: 69 g, z toho cukry: 1 g
Vláknina: 3,6 g
Bílkoviny: 11,6 g
Sůl: 0 g